Genieten!
Door: Sabine
Blijf op de hoogte en volg Sabine
09 Oktober 2006 | Aruba, Eagle Beach
zo waar zou ik eens meebeginnen..stage is iig nog steeds het zelfde..dat betekend gezelligheid, bloedprikken en vieze urines onderzoeken..tsja moet ook gebeuren en dit doe ik dan ook braaf en op n mediteraans tempo..wat niet afkomt, tsja morgen is er weer een dag..aanpassen is geen probleem, iig in aruba aanpassen is geen probleem! Maar de weekende zijn natuurlijk interessanter, ook al zijn de weekende kort we genieten er dubbel van..goed bezig dus!
3 dagen waarvan de dagen steeds beter werden..
Vrijdag happy hour avond, maar voor ons even niet want sávonds was de maan weer full..en dat betekende wederom een full moon party @ havana...maar om daar zonder wallen aantekomen hebben we eerst maar even van 4 tot 7 geslapen..daarna zijn we met nydia naar een collega van haar gegaan en hebben we even wat gedronken, omdaarna met heel veel zin ons weekend inte luiden..dit is dan ook prima gebeurd, het feestje was wederom top de dj opt strand deed goed zn best..en de stemming zat er in..ook kwam jack even kijken en heeft deze netjes op ons gelet, aangezien er wat arubanen zijn die met drugs rond strooien en blazen tegen meisjes wil in..gelukkig zijn wij door onze beschermvriend niet getroffen en liepen wij vrolijk om 4u de kroeg uit! Marieke Marloes en ik hadden nog wel zin in een zwempartijtje bij volle maan...en zijn nog even de zee ingedoken..om 7u bij zonsopgang werd het toch echt tijd om onze ogen even te sluiten!
Volgende ochtend werden we op tijd wakker..na zon 3uur slapen hadden we weer zin in zaterdag..we besloten om eens sportief te doen, en jawel een half uurtje gewandeld in de brandende zon naar moomba beach..hier hebben we even heerlijk gezwommen, nou ja het was de bedoeling lekker te zwemmen..maar helaas het strand bij moomba is net wat smeriger dan bij eagle en daarbij moesten we dan ook nog uitkijken voor ballen op ons hoofd en rond vliegende frisbees van de plaatselijke mariniers. Daarna kwam jack ook nog even gezellig bij ons zitten en hebben we heerlijk gegeten..een goede salade doet goed, nadat ik bijna 2 maanden uit blik eet ;) sávonds kwam de moeiheid van de avond er voor toch wel ff om de hoek kijken en hebben we een film avondje bij nydia op de kamer gehouden.
Zondag zijn we naar robert en bea gegaan..en hebben we een hele dag doorgebracht op varadero daar ligt de boot van bea en robert...we zijn goedbijgekleurd hebben lekker gegeten
Sávonds werd het tijd voor een. familiebezoekje, onze pleegbroer booty was bij moomba en we hadden afgesproken om maar weer eens een familie reunie te houden..
Het was weer erg gezellig bij de moomba en we hebben weer enorm gelachen om booty's wazige gedrag...maar dat gedrag maakt booty wel booty en t was super!
Vanochtend ging helaas de wekker alweer om half 7 en zat ons weekend wat voelt als 1 grote vakantie er weer op..maar we hebben genoten en kunnen er weer 5 dagen tegen aan!
mn pauze zit er op en dat betekend weer aan de slag!
Liefs
3 dagen waarvan de dagen steeds beter werden..
mn pauze zit er op en dat betekend weer aan de slag!
Liefs
09 Oktober 2006 - 19:31
Marischa Marita Mari:
Opt Opt Opt Opt strand.
Ja ik vond ook dat de dj goed zijn best deed. En booty was zeer booty.
Einde -
09 Oktober 2006 - 21:29
Wous(overbuur_:
Hee Sabine...wat een leventje zeg, wil niet zeggen dat ik t wel druk heb, maar goed :). HEerlijk luieren op t strand,rustig aan doen op t werk, goed vol te houden of niet? Hier ook alles goed in t mooie slotkapot in tilburg..
spreek je weer xx overbuurtje -
10 Oktober 2006 - 06:48
Hanny:
hee lieverd,
Wat een heerlijk leventje heb je toch daar.Een gezellig weekend en dan is de batterij weer op geladen voor de hele week prima.Dan kun je er weer tegen.
Lieve meid een leuk en gezellig verhaal was het weer we genieten er van.
Heel veel groetjes en een dikke kusssssss van papa,luc,jeroen en mams
10 Oktober 2006 - 07:27
Luc En Daan:
hee sabje
je hebt weer een prima weekend gehad lees ik!
we hebben ook ene top weekend gehad we hebben met de a gewonnen van de nummer 1 en dat moest natuurlijk ff gevierd worden op de club! daan kwam speciaal ff langs om er wat op te drinken als oud team genoot!
zitten nu in de mediatheek naar ons proefwerk(ook de enige van de week) om even aan het profielwerkstuk te gaan werken
veel plezier op je stage! en ik spreek je wel weer(K) kus -
10 Oktober 2006 - 07:43
Jill:
het was niet te verwachten dat je eens een saai weekend had;) wat heerlijk zeg dat ieder weekend zo super is! dat is hier wel anders.. hier is het natuurlijk ook altijd wel leuk maar we hebben geen weekenden zoals jij;) nou meis, geniet lekker van al je weekenden en succes met werken. dikke knuffel -
10 Oktober 2006 - 08:31
Anne-Roos:
super gaaf sab!!! ben eigenlijk wel een beetje jaloers..achja wie niet ;) succes deze week met werken en ik kijk alvast uit naar het verhaal over het volgende weekend!!! liefs -
10 Oktober 2006 - 10:15
Bas En Leintje:
He Bientje!!
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap..........! Reeeeelaaaaaax weet je...! Haha! Niet dat jouw verhaal zo slaapverwekkend is, alleen die activiteiten van doordeweeks wel, kan ik je vertellen. Hihi! Heerlijk, geen werkdruk. Mok ok he! Oftewel: moet ik ook hebben! ;)
Je moeder heeft leuke ideeen trouwens!;) Pieter en ik betalen taart vor Lien in Madrid en Hanny betaalt onze reizen naar jou, zodat wij je wat op kunnen vrolijken in deze zware tijden! Trouwens, Hanny, zo spreken we elkaar nog eens indirect. En nog veel ook! Gezellie!
Huisje schiet echt op nu. Hans en Bas hebben alle muren bezet en mooi gelijk gemaakt in hele huis, ook woonkamer nu. Hans heeft alle elektra nu aangesloten, bijgelegd, verlegd en afgelasd. We hebben nu echt VEEL stopcontacten! Ideaal! Badkamer is al voor 3|4 betegeld op muren. Echt supergaaf! Binnenkort zullen we je weer eens wat foto´s opsturen Lientje. Papa en mama gaan vanaf nu hard aan het werk met verven. Volgende week komt de keuken en als het al kan evt ook de meubels voor de woonkamer. En dan...........................................................................
verhuizen maar en genieten in.... Breda! We hebben er echt onwijs veel zin in. Heerlijk! Ons eigen stekje. (Zo, dat ging snel, ff copy past van Lien d'r site! Hahahahahahaha! Alleen wel saai voor de mensen die beide sites in de gaten houden. Jammerrrrrrr dan! Hihi!)
Dat was het weer. Geniet geniet geniet! En nogmaals: misschien tot in maart?
Je krijgt de groetjes van Bas en een dikke knuffel van je nicht. Take care overthere! -
10 Oktober 2006 - 10:17
Lein De 2e:
Shit man, ben wel vaak degene met het meeste geouwehoer in een reactie zie ik wel.... Hmmm.... Zal ze eens in gaan korten. Trouwens, onbegonnen moeite. Lukt toch niet.
Doeiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
xxx -
10 Oktober 2006 - 17:00
Gonnie:
He Sabine, leuk verslag weer, de tijd zal voor jou wel voorbij vliegen.
veel plezier weer
groetjes Fam. Paau -
10 Oktober 2006 - 18:13
Wie Denk Je?:
Tsjonge, tsjonge, wat heb je toch een heimwee; hoe hou je het er vol al die "zware" maanden?
Zijn gisteren terug gekomen van je nicht in Madrid en die heeft ook een hele leuke tijd, maar dan 400 km landinwaarts en zonder zee en strand maar wel een heel leuke en erg mooie stad. We hebben daar echt genoten en hadden er ook goed en lekker weer bij.
Ben vandaag gelijk al weer bij je andere nicht aan het schilderen geweest want dat is natuurlijk blijven liggen tot we terug waren/zijn; daar gaan we dus "vrolijk" mee verder. Als je in Aruba iets geschilderd (weer een volgende appartement op komst?)wilt hebben laat het me maar weten - ik zal het dan inplannen, ok?
Heel veel zware weekenden en ook nog redelijke zware werkweken toegewenst vanuit Huijbergen
doeiii -
10 Oktober 2006 - 18:15
Hoi Sabine:
ik heb gelezen dat je een leuk weekend hebt gehad mooi zo en je stage lijkt ook wel te lukke fijn dat het allemaal zo fijn gaat!!
we zijn pas begonnen met skiles dat is echt gaaf we hebben een leuke skileraar. hij geeft ook heel goed les.
ik heb zin in vrijdag want dan hebben we herfstvakantie en we gaan misschien nog op vakantie een weekendje maar dat vertel ik de volgende keer wel weer.
groeten van Lisan en de rest!
10 Oktober 2006 - 18:35
Sabine:
Heeey peter en beb..
echt super leuk berichtje, top dat jullie het zo leuk bij evelien hebben gehad..ik zou zeggen pak het vliegtuigje vanavond maar, want we gaan vanmiddag overhuizen..en je mag nog wel een wandje schilderen ;)
Oja voor marjolein, wat is je email adres, nog steeds dezelfde? vind je stukjes echt super leuk..
heel veel liefs -
11 Oktober 2006 - 10:47
Moon:
haa lieverd, echt heel leuk weer je verhaal te lezen. Gelukkig spreek ik je ook veel op msn..in groningenbegint gelukkig langzaam de rust terug te keren..en het studeren is weer enigzins begonnen..nouja goodluck op je stage, geniet van de zon en spreek je heel snel..liefs! -
11 Oktober 2006 - 17:02
Margo:
Hoi Sabine, fijn dat het zo goed met jullie gaat. Ik wens jullie veel plezier in het nieuwe appartement. Tot over 7 weken. Groetjes van Loek en Margo -
12 Oktober 2006 - 18:38
Marian:
Nou Sabine ik heb van de week het zomerdekbed voor het herfstdekbed verwisseld en jij gaat s'nachts zwemmen in de zee, wat een verschil. Maar wel lekker dat je zo geniet, vooral de weekenden natuurlijk. We kijken al uit naar je volgende verslag. groetjes van de Peereboompjes