afgelopen 2 weken - Reisverslag uit Eagle Beach, Aruba van Sabine Vernooij - WaarBenJij.nu afgelopen 2 weken - Reisverslag uit Eagle Beach, Aruba van Sabine Vernooij - WaarBenJij.nu

afgelopen 2 weken

Door: Sabine

Blijf op de hoogte en volg Sabine

30 September 2006 | Aruba, Eagle Beach

Hoi lieve mensen uit nederland..

Na 2 weken even niks van me gehoord te hebben is het wel weer tijd voor een berichtje..

Ik begin bij mijn stage, inmiddels weet ik dus wel wat werken is.. vorige week stond ik de hele week op de cx7 en de alx9 hier ben ik nu volledig op ingewerkt en kan ik dit inmiddels ook helemaal alleen..De collega's van het lab zijn echt ontzettend gezellig en ik heb hier nog geen enkele morgen gehad dat ik dacht shit ik moet weer beginnen..Hier op het lab werken is zo anders dan in nederland, de werktijd gaat ontzettend snel en daarna voelt het als vakantie, stress kennen ze hier ook niet en alles gaat pocopoco..
Afgelopen week werden we op een ander apparaat gezet, voor mij betekende dat ineens heel wat taken er bij..bloedprikken, waar ik enorm tegen opzag, de variant en 24 uurs urine (wat echt ontzettend stinkt en niet mn ding is..) en daarnaast ook nog de cx7 en cx9!
Maar ook naast onze stage hebben we weer een hoop leuke dingen gedaan..

Vorige week vrijdag hadden we een private party in huize ocean view, we hebben lekker met zn 3-en zitten kletsen en muziekje aan en genieten van een avondje rust..heerlijk!
Zaterdag hebben we weer lekker een relaxt dagje gehad aan het strand, en savonds zijn we met jack en marieke marloes en ik opt strand gaan zitten en hebben we hier tot 4u snachts gezellig zitten kletsen..
De volgende ochtend zijn we weer naar het strand gegaan, maar jack wou ons wat meer laten zien van het eiland dan we tot nu toe hadden..( het enigste waar we komen is het ziekenhuis, het strand en oranjestad om te stappen..) dushij nam ons mee naar de natural pool..om daar te komen heb je gewoon een 4x4 wielaadrijving nodig..we zijn helemaal naar het noorden van het eiland geweest waar we over hele mooie witte zandduinen hebben gereden, door een ruig rots gebergte, om daarna lekker onder t genot van een drankje in de natural pool te zwemmen, center parcks was er niks bij..de natural pool is een natuurlijk zwembad in de zee, je moet over allemaal rotsen klimmen om daarna onhandig via die glibberige stenen het water in te duiken, maar de tocht was het waard, het zee water slaat over de rotsen de pool in en er zwemmen ontzettend mooie vissen..! Daarna heeft jack pizza besteld en hebben we die opgegeten opt strand..Daarna was het echt tijd om te slapen om weer aan stage te beginnen..

Afgelopen week waren we best moe van de stage elke keer om echt wat te gaan doen, woensdags was ons plan om naar robert en bea te gaan, maar ze konden helaas niet..S'avonds kregen we een ander wederom geweldig voorstel,Jack en edward waren op de boot en kwamen ons halen om weer een stuk met ze te gaan varen, weer de hele kust af om daarna laat in de avond weer lekker te zwemmen..echt het blijft zo mooi hier!!
Donderdag zijn we dan wel bij bea en robert opbezoek geweest, en het was echt weer leuk om ze te zien!!

En voor dit weekend doen we het vooral rustig aan, vanavond gaan we even naar oranjestad en lekker stappen met nydia..

momenteel weet ik even niet meer wat ik hier allemaal al heb meegemaakt, ik geniet elke dag en heb echt mn plekje gevonden hier..de tijd vliegt ook echt voorbij, voor mijn gevoel zit ik hier pas zo kort!
en ik blijf het zeggen maar ik vind al die berichtjes echt leuk om te krijgen, dankjewel!!

Zo nu zijn jullie weer op de hoogte, nieuwe foto's komen er snel bij..

Heel veel liefs van mij!

• 30 September 2006 - 20:47

Moon:

haaa lieverd..zo een x de 1e die reageert:P vind zooo leuk al je verhalen te lezen, en je andere mailtjes te krijgen! Is mijn kaartje al aangekomen? Ik ben echt blij dat je het zo naar je zin hebt, is een hele geruststelling dat je daar op je plek bent. k ben nu even een weekendje in bemmel, is wel echt heel anders dat ik niet even langs je op kan fietsen om je even te zien, zoals normaal..maja schade chocolade..ik denk dat k zo zelfs nog even een blik ga werpen in stretto/van buren..je moet wat als je zoals ik nu alleen thuis zit haha..
    maar lief spreek je snel, geniet van de zon zee strand enz:P daaaag xx liefs moon

• 30 September 2006 - 20:54

Gonnie:

Hoi Sabine,
    leuk verslag weer, kijk al uit naar de foto's.
    Fijn dat je het ook op je stage zo goed naar de zin hebt. geniet maar lekker verder.
    groetjes Fam. Paau

• 01 Oktober 2006 - 08:52

Hanny:

lieverd,
    Weer een leuk verslag.dat is wel genieten.Wij gaan hier de kou te gemoet,dus stuur maar wat zonnenstralen deze kant op.
    Fijn dat de stage daar zo bevalt,en dat je het wat drukker krijgt is niet erg.Anders krijg je de mentaliteit van de arubanen en dat lijkt mij ook niet zo fijn.
    Heel veel groetjes en een dikke kus van luc,jeroen,papa en mams

• 01 Oktober 2006 - 12:11

Jill:

hey lieverd,weer ene leuk verhaal.. je ziet er goed uit op de foto's. lekker kleurtje en heerlijk weer. geweldig!! geniet er van! kus

• 01 Oktober 2006 - 13:38

Opa En Oma Arts:

Hallo Sabine,
    Wij zijn blij dat het zo goed met je gaat.

groeten Opa en Oma

• 01 Oktober 2006 - 14:15

Marian:

Hoi Sabine
    De gezellige verslagen van jou zijn leuk om te lezen. Het lijkt me ook wel fijner om het wat drukker op je stage te hebben. Geniet ze en de groetjes van de Peereboompjes

• 01 Oktober 2006 - 15:57

Kampsie En Basje:

He Bientje!
    Klinkt echt superleuk allemaal joh. Wat een natuur! En natuurlijk overal (mooie) wateren en zee met vissen! Zo relaxed. Alleen al om daar te zijn in zo'n omgeving! Super!
    En het is volgens mij inderdaad niet erg om eens te gaan werken. Juist leuk om het echte leven daar te beleven, inclusief een werkomgeving. Interessant ook! Maar daar wen je vanzelf aan, dus als je langer werkt, kan je gewoon 's avonds weer leuke dingen gaan doen. Was bij mij ook. Komt goed. Juist leuk dat je daar niet voor niks bent en je je nuttig kan maken en zoveel kan leren!

Maar goed, genoeg serious talking. Geniet er maar gewoon van, elke dag weer. En wie weet tot in maart 2007?! Als het definitief is, laten we t weten.

Je krijgt de groetjes van Bas en hij vindt het leuk om je verhalen steeds te lezen!

Liefs Marjolein

Wat is je volledige adres daar....?

• 01 Oktober 2006 - 19:33

José:

Hoi Sabine,
    Fijn dat je het nog steeds goed hebt daar op Aruba en dat de stage zo goed bevalt. Gelukkig dat je wat drukker gekregen hebt, want anders duurt de dag wel lang. Wel leuk iedere keer die verslagen blijven we mooi op de hoogte van je en het luxe leventje. Geniet ervan en fijn dat het goed met je gaat. Het begint hier herfst te worden, dus ik word alweer een beetje jaloers op het zonnetje daar bij jullie!
    Groetjes van Stefan, Lisan, Niels en José

• 04 Oktober 2006 - 10:13

Magaret:

Zo dame je hebt het wel naar je zin wat een luxe allemaal!! De verslagen zijn erg leuk om te lezen en zo blijven we op de hoogte. Kun je misschien wat van het zonnetje deze kant op doen.Sabine blijf genieten nu kan het nog.
    Groetjes Sjaak Magaret Karlijn en Tomas

• 08 Oktober 2006 - 13:45

Cees En Marian:

Hoi Sabine.Je ziet er goed uit,lekker bruin.Fijn dat het met de stage ook goed verloopt.Wij zouden nu op vakantie zijn,maar bijna voor vertrek afgezegd. Te weinig deelnemers werd er verteld.Nu zijn we heel hard aan het zoeken,maar alles waar we naar toe willen zit vol.Marokko,Sri Lanka,Brasil,Andulusie.Maar morgen horenwe of het door gaat naar Maleisie,en we wilden eigenlijk gewoon naar Kroatie.Het komt wel goed,Sabine geniet er nog van.Aan het weer zal het niet liggen,heeft het al eens geregend? Groetjes Sjoerd Maaike Floortje Cees en Marian.

• 08 Oktober 2006 - 19:37

José Remmits:

Hoi Sabine,

Lisan had van de week een poging gedaan om een stukje te schrijven, alleen ik zie dat het niet aangekomen is, ik denk dat ze vergeten is plaats reactie. Dus nu maar even van mij. Gisteren zijn we wezen "winkelen" in Arnhem met alle dames maar dit wist je al waarschijnlijk wel. Het was weer gezellig geweest.
    Ben je gezellig met de boot meegeweest vandaag, misschien nu op dit tijdstip nog steeds, want bij jullie is het nu volgens mij middag. Je hebt er weer leuke foto's bij zitten. Je kunt aan de foto's wel zien dat het goed met jullie gaat. Zijn jullie eigenlijk al weer verhuisd? Het ga je goed daar in Aruba.
    Groetjes van Lisan, Niels Stefan en José

• 12 November 2006 - 15:24

Cees En Marian:

Hoi Sabine het gaat echt heel goed met je,je plekje gevonden geniet elke dag jouw eigen woorden.Even een onderbreking vanwege vakantie is weer spannend te kijken op je site.Sabine zijn daar muggen ?Ik, Marian zat goed onder de bulten.Volgende week ga ik samen met Maaike de citycruise doen.We gaan o.a.Barcelona Monte Carlo,Florence en Pisa,Rome NapelsPompei en Capri,Tunis,Sidi Bou Said en Carthago.En elke dag weer om 18.30u aan boord zijn.Maar goed dat Maaike meegaat.Misschien mooi weer,in de krant ongeveer 20 graden.Maliesie was ook heel mooi,maar wel te veraf van onze kinderen.Ik had wel een beetje heimwee.Sabine je hoort van ons,groetjes Cees en marian.