Spanning en sensatie ;)
Door: Sabine
Blijf op de hoogte en volg Sabine
15 Maart 2007 | Aruba, Eagle Beach
Zo nog maar een paar berichtjes die ik vanuit hier kan plaatsen :( dus vandaar alweer een berichtje!
Vorige week ben ik samen met marloes bij onze stagebegleidster thuis geweest en hebben we de verslagen nalaten kijken en ze werkt nu weer halve dagen. Het gaat weer de goede kant op :)!
Vorig weekend zijn we weer vrijdagavond in bed blijven liggen. Ik was namelijk donderdag flauwgevallen (heel dom, had niet gegeten en dan is een beenmergpunctie sochtends op de nuchtere maag niet ideaal)
Dus vrijdag kon ik amper lopen! Zaterdag zijn Marloes en ik weer wezen windsurfen..het ging lekker, het draaien geoefend en a.s zaterdag gaan we daar verder mee. Savonds zouden!! we gaan vissen met Jack en Eduard, eerst een hele poos bij onze nieuwe buurjongens gezeten uit Den Bosch, Kei gezellig! Rond 12u was Jack eindelijk wakker en bij Ocean View aangekomen..even naar Arashi golven kijken.. Toen moesten we plotseling naar Carlos and Charlies Eduard zou daar op ons wachten..jajaja we voelde de bui al hangen..geen vis meer gezien. Gelukkig niet lang gebeleven (mn knie) en toen een dvdtje gekeken op de boot ..Zondag was het de hele dag beachvolley en waren er allemaal dj's ook uit nederland was dj diablo er..Maar we waren moe lagen lekker aan het zwembad. Dus zijn savonds naar Moomba gegaan wat wederom kei gezellig was!
Maandag was een gewone stagedag..lekker gewerkt! s'avonds naar de officele opening van de expositie van de zoon van bootchi die had bekende eilanders getekend en bootjes gemaakt van stokjes, was heel erg leuk om daar bij te zijn!! Daarna zaten onze buurjongens nog buiten bbq was al aan, dus het was aanschuiven..Daar hadden we het nog over onze gezellig illegale buurjongen die hele rare manieren had, huizen binnenlopen zonder wat te zeggen, door de ramen gluren, in de bosjes liggen loeren als we buiten zitten! marieke had namelijk die avond haar laptop al naar de buren gebracht..
Dinsdag ook nog lekker gewerkt, totdat het 12u was en wij thuis kwamen...Marieke was al iets eerder aangelopen en daar was ze Jose tegen gekomen die toch wel heel verbaasd vroeg wat er met onze deur aan de hand was..Dus marieke mee..heeft hij geprobeerd intebreken.Wij het verhaal van Jose aangehoord..Deze had onze vriendelijke overbuurjongen, een illegale surinamer alias illegale spionamer. betrapt op het naar binnen kijken bij ons in het appartement toen Jose brieven op kwam hangen bij ons binnen. Wij naar Roy (van de office) meneer wou geen politie bellen..gelukkig zijn er tegenwoordig mobiele telefoons en hebben wij ze maar even ingelicht, tsja kleine moeite. Na serieus 3uur op de politie te hebben gewacht nog maar even bellen...daarna stonden ze na 5 minuten binnen. Ze konden weinig doen omdat hij niet binnen was geweest..maar ze wouden heel graag ingelicht worden als wij hem nog zagen omdat hij toch al gezocht werd om het feit dat meneer hier illegaal rondhangt.
En wat Roy beloofde was: we zouden een nieuwe deur krijgen..(GOH, wat aardig!!!)
Dus wij zijn rustig naar la quinta gegaan..gezwommen wat gedronken en gegeten (vriendelijke amerikaan met schijnbaar een ongelukkig huwelijk had zonder zn vrouws weten ons eten betaald, tsja we verdiende het na zon middagje in de zon wachten op de politie!
Thuis aangekomen (een dichtgetimmerde deur, ach het is een begin he) had onze illegale spionamer naar ons buurmeisje gebeld, maar ze durfde niet op tenemen. Toen heeft ze met ons der bij de jongen toch terug gebeld en hij zou savonds de spullen komen halen.
Jose en wij hadden het plan hem op te wachten. Zo doende stoelen bij de buren naar buiten. Muziek erbij, cola bier en de pizza's in de diepvries waren wij klaar voor de nacht.
Rond 10 u wel 2 jongens die probeerde zn spullen op te halen, helaas voor deze jongens had het appartement van de spionamer een ander slot gekregen! Zijn marloes en ik er nog achter aan gegaan en hebben de jongens nog met autos gezocht, helaas niemand meer te vinden.
Daarna een hoop gedoe (het begon op een soap te lijken details zal ik sparen) kwam het er op neer dat hij weer naar het buurmeisje van 9 had gebeld dat hij haar die nacht kwam vermoorden met een mes. Meisje inpaniek, logisch vooral als je bedenkt dat er heir echt van die gekke zijn die zich niet druk maken hoe oud je bent en of je man of vrouw bent. Bleek ook nog dat onze spionamer nog ergens rond hing. Om half 3 snachts nog een keer politie er bij, zijn ze spullen in beslag genomen, hebben ze de omgeving nog een keer doorgereden..hebben wij nog ff gezellig buiten gezeten. Rond half 5 proberen lekker te gaan slapen!
Sochtends nog steeds geen nieuwe deur. Half 5 in bed niet echt een lekker begin om naar stage te gaan. Gelukkig snapte onze stagebegleidster dit goed en zijn we thuis gebeleven totdat jawel er een nieuwe deur verscheen. Inmiddels zijn ze druk opzoek naar deze illigale jongeman.
Gelukkig is er niks weg, we missen nog wel een ei en een hamburger maar daar liggen we niet wakker van. Ben blij dat de waardevolle spullen nog steeds aan ons toebehoren! En het blijft nog steeds een raar verhaal waarom roy de politie er niet bij wou hebben, de camera's vanaf dag 1 dat die illegale er was tot aan 2u dinsdag middag niet hebben gedraaid..Maar goed ik hoop dat ze hem pakken!
En voor nu is het weer stageverslag!
En het is bijna weer weekend, lang weekend want maandag zijn we vrij omdat het zondag aruba-dag is, heerlijk dus!
Jullie ook allemaal een fijn weekend!
Ayo!
En voor nu is het weer stageverslag!
Jullie ook allemaal een fijn weekend!
Ayo!
15 Maart 2007 - 16:30
Leintje!:
Eindelijk, ik ben de 1e!!!!
Maar hou het kort, wnt ik mag naar huis toe. Maar iig erg spannend allemaal Bientje. Tot volgende week!!!!!!!!!!!!!;)
Liefs Leintje! -
15 Maart 2007 - 18:11
Nydia:
Dushieeee!!!
Ik hoorde van de poging tot inbraak, hopi straño! Kzou geen oog meer dicht doen zeg... gelukkig dat het nog goed is afgelopen, geniet nog van je laatste weekjes! xxx Nydia -
16 Maart 2007 - 07:05
Hanny:
Ha lieverd,
Wat een toestanden ik hoop dat ze die illegale toch snel te pakken krijgen.
Ik snap dat je geen oog dicht hebt gedaan.
Die huisbaas spoort ook niet helemaal.
Maar er zit weer een goed slot op de deur zo dat het achter de deur weer veilig slapen is voor jullie.
Fijn dat het met je stageverslag weer goed gaat.
Wij wensen je eeen heel fijn weekend toe de groetjes aan iedereen daar.
Een dikke kusssssssssss en een knuffel van papa,luc,jeroen en mams -
16 Maart 2007 - 11:24
Jill:
jeetje, wat spannend allemaal,haha! maar hopen dat, dat niet meer gebeurt. gelukkig hebben jullie nu weer een nieuwe deur. ik mail je na het weekend even. ewant heb al een tijdje niets van me laten horen. druk druk en nog een druk. morgen ga ik verhuize naar mijn paradijsje;) veel plezier!!x -
16 Maart 2007 - 14:49
Moon:
joejoe lieverd! jeetje was een spanning en sensatie in jullie apartementencomplex zeg..lijkt idd net een soap, cliffhangers, de hele mikmak!
Top dat je iig lekker bezig bent metje stageverslag enzo..nog maar een paar weeekjes:D en dan ben je weer in bemmelyhills (natuurlijk veel minder mooi en leuk dat aruba:P) wat een gezelligheid! Kan niet wachten je weer te zien! xx -
17 Maart 2007 - 11:04
Gonnie:
Spannend verhaal, je hoeft je daar inderdaad nooit te vervelen.
fijn dat je stagebegeleidster er weer is
groetjes fam Paau -
17 Maart 2007 - 11:34
Marian:
Zo zie je maar weer dat een goed ontbijt belangrijk is. Wat een engerd die illegale jongeman, kijk maar uit.Fijn dat je stagebegeleidster weer gedeeltelijk hersteld is.Geniet deze laatste paar weken nog maar lekker, want het avontuur Aruba is bijna voorbij en dan moet je weer aan Holland wennen. groetjes van de Peereboompjes -
18 Maart 2007 - 10:46
Magaret:
Wat een verhaal !! maar hopen dat ze die illegale te pakken krijgen.Fijn dat het toch goed komt met je stageverslag.
Geniet nog van de laatste weekjes.!!!!