weg uit de ghetto
Door: Sabine
Blijf op de hoogte en volg Sabine
22 Augustus 2006 | Aruba, Oranjestad
hooi allemaal
nou de meesten zullen wel van paps en mams hebben vernomen dat wij dus in de slechtste wijk van aruba zaten met ons appartement..ofwel net zoals een amerikaanse ghetto..hahah maar gelukkig zijn we daar nu weg en zitten we bij hele lieve mensen en die zoon zit in nederland en kende marloes en mijn vader weer..
deze mensen zorgen super voor ons, en willen ons bij wijze van snachts nog op komen halen of we gaan met hun zoons stappen..haha, dadelijk mogen we zelfs mee opn boot..
De laatste dagen hebben we eigenlijk alleen maar aan het strand gelegen en lekker bruin/rood liggen worden al ben ik nu voor mijn doen al bruin (en ik ben er nog 7 maanden dus ik kom echt als neger terug :P) Zijn ook al op onze werk/stage plek geweest en de mensen daar waren ook heel lief en vriendelijk! Verder weinig bijzonders te melden het is hier gewoon fantastisch en vooral dit klimaat bevalt me goed..30/35 graden lekker windje en strand om de hoek en ook nog een veilige buurt zonder enge fluitende vieze mannetjes met te veel hormomen wat wil je nog meer..vooral als ik dan smsjes ontvang met het regent hier:P helaas kan ik met mn arubaanse nummer niet terug smsen maar ik ontvang wel alle smsjes op mn andere telefoon en vind dat super!! dus allemaal bedankt!!!
Ik ga nu lekker varen want hier schijnt het zonnetje en onze koffers uit de ghetto ophalen,,
hoop nog veel van jullie te horen
ajoooo
hoop nog veel van jullie te horen
ajoooo
22 Augustus 2006 - 19:55
Hanny:
wat heerlijk dat jullie veilig zitten.
nu kunnen jullie en wij weer lekker slapen.
ik heb al een mail van marja ontvangen. zij zit vlak in de buurt van jullie.
geniet nu maar goed van die dagen die je nog hebt.
kus van je mams. -
22 Augustus 2006 - 20:06
Rob (je Vader ):
Hê,hê, eindelijk rust.
Eerst hier zitten plagen met,Papa ik kom met een Arubaan naar huis.
Een paar dagen daar en nu al bij de "lieve Buren" vertrokken.
Zorg ervoor dat jullie Bea niet tot last zijn.
Bea zal een moeder voor jullie zijn, zorg er voor dat jullie lieve dochters voor haar zijn.
Vele groeten en nu gaan genieten de komende tijd. -
22 Augustus 2006 - 20:10
Luc:
hee sabje
mooi dat je nu op de plek zit en veilig zit!
hoef ik niet bang te zijn dat je niet meer terug komt:P
en niet meer kunnen stappen;) veel plezier daar en morge lekker naar school:D
tot in de carnavals vakantie:D:D kusjes -
22 Augustus 2006 - 23:22
Moon:
jeetje, nu al weer een nieuw adres..dus nu hebben jullie soort van gastgezin? en huh..kunje ook niet met je oude nr smsen dan> dus eigenlijk kun je met geen enkel nr smsen?
in groningen alles top uiteraard, draai mooie avonden, yasje helaas weer even weg, maar vanaf ztrdag weer hier..nu is keiweek voorbij, dusja weet even niet wta ik moet doen haha, maja ga vanaf vrijdag weekend weg met commissie, heel leuk, en dan beginnen hier de mooie weken voor ons:D nouja..ik ga maar slapen, ga morgen met sophia klussen aan dr nieuwe kamer..een keer een nuttige dagvulling haha, byee lieverd, hoop je snel te spreken, laat me je nieuwe adres weten:) xx -
23 Augustus 2006 - 10:46
Gonnie:
Hallo Sabine, ik hoorde al van Maayke wat er allemaal aan de hand was.
Fijn dat het nu zo mooi opgelost is. Ben wel jaloeers op dat mooie weer heerlijk. geniet er nog maar van. groetjes fam Paau. p.s. ook de groeten van opa en oma -
23 Augustus 2006 - 17:54
Rita Verdonk:
Ha negerin! Dat wordt een naturalisatietoets afnemen bij terugkomst aan de oostervelden 69....
Wij zijn ook wel toe aan een kleurtje, alleen zagen wij die ghettobuurt meer zitten... Iets meer op ons niveau, gezien dit berichtje ook weer. Veel liefs en genieten maar in de zon en het veilige onderkomen :p Groeten van Jan Peter en de rest -
23 Augustus 2006 - 17:59
José:
ik had maar even naar je moeder gebeld, ik dacht wat lees ik hier allemaal nu al verhuisd, maar gelukkig je zit nu echt veilig (kan iedereen weer goed slapen). Gelukkig is de eerste indruk goed van je stage/werkplek geniet nog even lekker van je vrije dagen. Groetjes van ons allemaal!! -
24 Augustus 2006 - 10:27
Wouter(overbuurtje):
Hee Sabje, kzet hier maar t berichtje, maar heb de andere berichtjes ook gelezen:). Heerlijk zo ff vakantie vieren, of niet?:P. Wel lekker dat je idd niet meer in zo'n ghetto woont, nu gewoon ff lekker genieten van t mooie weer daar.
Hou je taai en veel plezier
xx Wousje -
25 Augustus 2006 - 06:33
Margo:
Hoi Sabine, jullie hebben het nu wel geweldig daar hé.Gelukkig maar, ik gun het jullie van harte en hoop dat jullie een heel fijne tijd zullen hebben daar. Veel succes met je stage en veel groetjes ook voor Marloes en Marieke -
25 Augustus 2006 - 14:08
Esther:
Heej Sabine! Gelukkig zitten jullie nu op een mooie, veilige plek. Dus geniet nog maar even van de vrije tijd en daarna veel succes met je stage!
Ik hou je site in de gaten ;)
groetjes Esther Wemmers -
25 Augustus 2006 - 14:58
Anne (diepenbroek):
Hee Sab! Ik zag dat je deze waarbenjij site had aangemaakt dus heb m even bekeken :)! Leuk dat je iedereen op de hoogte houd op deze manier!
Nog heel veel plezier daar,
Liefs Anne -
26 Augustus 2006 - 11:58
He Sabine:
Joh nou heb je de ghetto in ieder geval meegemaakt. Ik had daar nog niks van gehoord. Gelukkig alles goed gegaan. Hihi. geniet ervan en zo te horen gaat dat vast lukken!!! Tot horens weer
Kus,
eveline -
26 Augustus 2006 - 16:13
Maaike Vernooy:
Dag Sabine,
Zo dat klinkt heerlijk zeg, je weet ons hier wel jaloers te maken! Vanavond ga ik mijn heupen ook maar eens losgooien...Kermis in Gendt (Ha,Ha).
Have fun in the sun!
Groetjes Maaike
26 Augustus 2006 - 19:55
Jeroen:
dag lieve zus hier een berichtje je van je broer ik ben weer naar school geweest en jij geniet maar de groetjes van jeroen -
27 Augustus 2006 - 11:41
Marian Peereboom:
en het regent hier nog steeds, we worden jaloers op de zon van jullie, kun je niet een beetje zon deze kant opsturen.succes volgende week met de stage.
groetjes van de Peereboompjes -
27 Augustus 2006 - 14:51
Sabine:
hoi allemaal!!
Super lief al die berichtjes..waarschijnlijkzit de 2de verhuizing in de lucht naar een studentencomplex..maar ik houd jullieop de hoogte..
iig vind het elke keer weer leuk om te lezen..
dikke kus van sabine -
27 Augustus 2006 - 18:44
Kampsie En Bassie!!!:
Bientje!!
Lekker hoorrrrrr! Klinkt goed, maar niet heus. Lekker dat je in de ghetto belandt zeg. NOT! Maar goed, volgens mij zit je nu goed. Maar blijf je daar de hele tijd dan tijdens je stage? Of gaan jullie op zoek naar n ander adres?
Ik heb mezelf nu trouwens maar toegevoegd aan je site, krijg ik je berichtjes gelijk, zodat ik kan reageren. Ik krijg steeds meer waarbenjij.nu sites om bij te houden. Wordt druk! Iedereen gaat tegenwoordig ook maar naar t buitenland he? Doe je toch niet?! Niks an! Haha! ECHT WEL!!!! Groot gelijk Bientje, omdaar te gaan geieten van de laatste maanden labonderwijs. En dan............ op naar...........??????? Wordt t P&A of niet? Hoorde zoiets, maar weet niet of t klopt. Is iig leuke studie!
Verder weinig te vertellen: druk druk druk met verbouwen en klussen. That's it. That's life at the moment..... :(
Maar...... we krijgen wel n mooi paleisje uiteindelijk. Als dad and mom terugkomen, mogen ze nog even n weekje of twee rusten en dan kunnen ze knallen met de verfbussen! En dan zit t erop. Maar wel leuk allemaal hoor, ons eigen plekje. Bas moet morgen voor t eerst naar de uni voor n infobijeenomst! Hij wordt nu n beetje zenuwachtig... Hebbennet zn rooster en de routebeschrijving uitgezocht. Ben erg benieuwd hoe hij t gaat hebben daar, op mijn oude schooltje?!
En ik moet morgen gewoon weer aan t werk, het bekende oude rideltje. Niks bijzonders. Ben druk verder aan t kijken voor een ander baan, maar lukt nog niet erg. Helaas!:(
Ben t wel n beetje beu, maar zolang je een nieuwe schoenen hebt, kan je je oude niet weggooien he?;)
Dus vorlopig maar even volhouden.
Goed nichie, geniet ervan en heel veel plezier, succes en studiegenot toegewenst!!
Liefs Marjolein en Sebastiaan! xx -
05 September 2006 - 19:14
Astrid:
Hoi sabine,eindelijk gevonden!Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Natuurlijk goed gevierd.Zo te lezen heb je het wel goed naar de zin.Nog heel veel plezier daar in het lekkere warme aruba.
Groetjes van Mark,Astrid,Harm en Dirk.