veilig aangekomen - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sabine Vernooij - WaarBenJij.nu veilig aangekomen - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sabine Vernooij - WaarBenJij.nu

veilig aangekomen

Door: Sabine

Blijf op de hoogte en volg Sabine

18 Augustus 2006 | Aruba, Oranjestad

Hallo Lieverds

Ik ben veilig aangekomen!! Na een reis zonder vetragingen (met wel een hele vervelende arubaan voor me die zich al stoorde als ik nieste) zijn we eindelijk in aruba one happy island ;) Aangekomen hebben we onze tijdelijke papa gerard de huisbaas gebeld, en die kwam ons gelijk ophalen..het appartement is klein, heel klein maar wel heel gezellig..Op woensdag avond is het bij ons bij Mi Pillar mannenavond dat betekend mannen van 40+ die gezellig biertjes aan het tanken zijn, en aangezien wij woensdagavond aankwamen zijn wij dus gezellig bij de 40+ mannen bij gevoegd en hebben we de eerste arubaanse biertjes gedronken, helaas hebben de arubanen nog nooit van wijn + rose gehoord, en voor 1 flesje 0,25l bacardi vragen de mensen hier zon 20 gulden, dus mama wees gerust dronken worden zal met onze onbetaalde stage moeilijk gaan ;) na even gekletst te hebben waren we erg moe en dat betekende ons bed in..bedden waren prima, Donderdag waren we al om 08.00 wakker en zijn we onze koffers gaan uitpakken (jaja we hebben een ware inloopkast die inmiddels tot de nok toegevuld is) Na een mooie route waar we een leuke omweg hebben gelopen ff bij de plaatselijke buursupermarkt (van chineze) de boodschappen gehaald..en ik hebt al niet op chinezen maar ze hebben ons nog afgzet ook...Daarna kregen we van gerard een kaart van aruba en heeft onze tijdelijke mama ellaine ons opt strand afgezet, na 2uur in een blauwe zee met parel wit strand aan de havana beach club gelegen te hebben waren we al goed gekleurd en zijn we terug gelopen..met ons richtingsgevoel en ik als kaartlezer moest er wat fout gaan en zijn we dus kei hard omgelopen..maar wederom ons huisje terug gevonden..Vandaag zijn we in oranjestad en gaan we zo maar weer aan zee liggen want met deze temperaturen is dat fijn..
mijn tijd is om..je kunt gewoon smsen op mijn normale nummer
Kusjes en hoor graag van jullie

• 18 Augustus 2006 - 16:19

Jill:

geniet nog maar even lekker van je 2 weekjes vakantie voor dat je hard aan het werk wordt gezet;) veel plezier meis. je zult veel van me horen want ik hou je van alles op de hoogte. dikke kus

• 18 Augustus 2006 - 17:46

Rebecca:

He lief, fijn dat je goed bent aangekomen, ik mis je al wel.. maar wat wil je na elkaar een maand niet gezien te hebben.. ik ben nu al jaloers op de stranden met de mooie zee.. ik hoor snel van je, en jij hoort snel van mij! have fun lieverd! KUSJE (L)

• 18 Augustus 2006 - 17:55

Hannij:

hallo lieverd leuk verslag
    weet jr tijdelijke mama niet waar je goed kopere boodschappen kunt doen.
    ik heb nu al zin in de vakantie
    hele dikke kus van ons alle

• 18 Augustus 2006 - 18:36

Yas:

Lieverd!leuk wat van je te horen, en fijn dat alles goed gaat! hier in groningen is t echt gaaf kei week is helemaal top! hoop snel weer wat te horen! veel plezier liefs yas!

• 19 Augustus 2006 - 12:24

Gonnie:

Hoi Sabine, het is me toch gelukt om je te vinden. Geniet van deze eerste vakantieweken groetjes Gonnie

• 19 Augustus 2006 - 12:43

Lisan Remmits:

hoi Sabine
    fijn dat je goed aange-komen bent. het is hier nu ook lekker weertje bij ons.
    groetjes lisan en de rest van de fam.

• 19 Augustus 2006 - 16:57

Anne-roos:

lieverd! mooi dat je veilig aangekomen bent!! veel plezier aankomende vakantieweken..geniet :) en laat snel weer wat van je horen! in groningen is het idd ook erg leuk ;) heel veel liefs!!

• 19 Augustus 2006 - 16:58

Josien, Frans,Yvo En Hilde:

Hoi Sabje,
    Oppassen met die Arubaanse oudjes...maar ja op \'n oude fiets hé...
    Fijn dat de drankjes beperkt en kostbaar zijn, hou je \'t hoofd tenminste koel nietwaar? Stuur \'n beetje zon hierheen, want we zijn de drupjes alweer moe hier. Overigens heb je nog wat euro\'s van ons tegoed(verjaardag over hoofd gezien...)Zullen rente berekenen van 8 maanden...Nog heel veel plezier en succes vast.

• 20 Augustus 2006 - 12:12

Moon:

ha lieverd:D Gelukkig ben je goed aangekomen op het zonovergoten eiland:) Ik ben best een beetje erg jaloers eigenlijk, lekker aan t strand..mmm
    Groningen alles top, draai een mooie week hier, en met yasje is het oo heel gezellig..leuk dat ze bij me woont even..maaar baby, viel spaB, hoop snel wat van je te horen (zoals iedereen hier volgens mij haha) en geniet ervan....byee xx

• 20 Augustus 2006 - 19:51

Koen:

Klinkt super Sabine! Ben nu al jalours. Succes met je stage, die van mij in Margaret River in Australië begint pas 1 oktober, na stage denk paar maanden backpacken in Australie en New-Zeeland:P Have Fun daar en je kunt altijd BASLO drinken ipv BACO;)

-X- Koentje

• 21 Augustus 2006 - 09:25

Annoniempje:

Als je Zon ziet wijs um dan even de weg na Nederland!!

• 21 Augustus 2006 - 10:52

Eveline:

He sabine goed om te horen dat alles goed gaat. Was zo benieuwd maar mijn internet doet het thuis niet dus even internetcafe opgezocht. Geniet ervan want het gaat zooooo snel. Her ook alles nog goed. Lekker he zo´n zonnetje ja die hebben ze niet in nederland hihi. Heel veel succes en tot horens.

Dikke kus,
    eveline

• 21 Augustus 2006 - 16:28

Opa En Oma Arts:

Hallo Sabine, fijn dat het goed met je gaat.
    veel plezier van opa en oma Arts

• 21 Augustus 2006 - 16:30

Je Nichtje Lisan:

hoi sabine leuk dat je het leukt hebt op aruba
    hier regent het al een hele tijdje stuur de zon maar naar Nederland toe want ik ben het zat dat regenweer. ik heb een meester die heel ouderwets is en hij doet heel veel kleuter liedjes net als van achter naar voren van links naar rechts gek hé.
    maar we hebben ook iets nieuws gedaan en dat is Engels dat is een leuk vak.
    groetjes lisan

• 22 Augustus 2006 - 08:42

Sab:

het is maar goed dat je nu uit dakota vertrekt want mama hoorde het nou ook van andere dat het echt niet veilig is daar. veel plezier en geniet er van (K)

• 22 Augustus 2006 - 09:13

Luc:

berichtje onder lisan was van mij;) foutje
    en weet jij misschien wat de site is van evelien wil mama graag weten kan ze daar ook een berichtje naar sturen
    kus luc en de groetjes en een knuffel van mama succes vandaag met over verhuizen en mama belt vanavond nog even

• 22 Augustus 2006 - 17:53

Leanne:

Heey Lieverd, Hier een berichtje uit NL. Fijn dat je veilig aangekomen bent :) Ik hoop dat je het daar super naar je zin hebt ... Als je een mooi arubaanse jongen ziet wel ff foto maken hé ;) ! Have fun there!
    Dikke kus