mi ta stima aruba
Door: Sabine
Blijf op de hoogte en volg Sabine
04 November 2006 | Aruba, Eagle Beach
Zo heb weer tijd gevonden om een berichtje te plaatsen want op stage heb ik er echt geen tijd voor..
Er zijn inmiddels al weer 2 weken voorbij op de nieuwe afdeling, en het bevalt me daar ook prima, de collega's leer je nog steeds beter kennen en het is ook gewoon ontzettend gezellig..mn stagebegleider is alleen erg lax qua begleiden, dat heeft marieke al ondervonden, en ik was er dus op voorbereid. Gelukkig helpen de andere collega's me goed..
vorige week zaterdag was het hier halloween, halloween word hier goed gevierd, zoals alle feestjes hier..want de arubaan houd er van om flink te drinken en vooral van iets kleins een gigantisch feest te houden, nou ik ben daar normaal ook niet echt vies van..maar om nou halloween te gaan vieren in ontzettend hoerige pakjes (want tsja hoe minder de vrouw aan heeft hoe beter, denk aan van die leuke verpleegsterpakjes etc etc..) dus we hadden besloten om halloween botweg te gaan boycotten..nydia en ik n fles malibu gehaals flessen cola en 7up..jack en edward hadden ook geen zin in n halloween party, dus met zn alle op machebo beach gaan zitten en hebben daar de hele aond + nacht vertoeft..t was erg gezellig en om half 6 toen de zon bijna weer op kwam toch maar naar bed vertrokken..verder was het zondags weer moomba, dit was echt een hele gezellige avond en we hebben lekker zitten kletsen..
over de rest van de week weinig te vertellen, savonds naar moomba geweest rustig aan gedaan...
Gister hadden marieke en ik echt zin om savonds naar moomba te gaan, hier was n international beach tennis toernooi, het lijkt op badminton met dan wel een tennisracket...we zouden heel even gaan, maar ja gezelligheid kent geen tijd..we hadden met booty en zn vrienden afgesproken, en tsja dan kan het zijn dat je ineens in n auto naar down town vertrekt en dat je dan in carlos and charlies eindigd, om vervolgens het laatste liedje te horen..dus om 4u lekker mn bedje ingedoken...
Vandaag vroeg uit de veren, jullie krijgen het alleen warm met de verwarming momenteel..wij krijgen het alleen koel met de airco..dus het was weer strand dag. Daarna even bij la quinta een hapje en n drankje gedaan..om vanavond met n goede bodem naar de full moon party te gaan..
Die dit keer gratis entree is..gister met n aardige man van de polar bier fabriek zitten kletsen die heeft ons voorzien van leuke t-shirts en hoedjes en daarbij ook nog 2 vrijkaarten voor marieke en mij voor de full moon..weer heerlijk op onze blote voetjes in het strand te dansen met de muziek van de nederlandse dj marco van dale.
Morgen weer een lekker strand dagje en dan zullen we savonds wel weer naar moomba vertrekken om dan weer een blik te werpen op t international badminton tennis toernooitje..
oja en daarbij voor de geinteresseerde, we krijgen dan jawel stagevergoeding..
het duurt even maar dan heb je ook wat met terug werkende kracht!
nou ik vind het weer genoeg, mn overbuurmeisje gaat f mn haar fixen voor vanaaf en ik kan er weer tegen aan..
hele dikke kus voor jullie allemaal
saaaab
oja en daarbij voor de geinteresseerde, we krijgen dan jawel stagevergoeding..
het duurt even maar dan heb je ook wat met terug werkende kracht!
hele dikke kus voor jullie allemaal
saaaab
05 November 2006 - 08:33
Ikke:
Nou, je ziet ik ben al vroeg op de zondagmorgen terwijl jij je roes ligt uit te slapen. Misschien, heel misschien zal ik direct nog effe langs de kerk gaan (en dan weer naar je nichtje's flatje om te gaan schilderen) om maar voor jou te bidden dat je deze moelijke tijden toch maar door kunt komen. Zo'n zwaar leven houdt niemand toch vol daar? Beter dat je werk op je stageplaats je nu goed bevalt. Nog beter is natuurlijk dat een deel van mijn belastingcenten alsnog naar jullie stagevergoeding gaat - dan kunnen jullie tenminste ook een keer een rondje voor heel uitgaand Aruba geven. Ik hoor de kerkklokken hier luiden, dus ik ga langs de kerk (letterlijk en op naar mijn kwastje in Breda. Lieverd (om met de woorden van je moeder te spreken - die zal nu wel wer lachen als ze dit leest), ik ga werken! Slaap rustig verder en straks lekker naar het strand.
Doeiii je jaloerse oom! -
05 November 2006 - 10:59
Je Nicht...:
die jouw oom zo hard laat werken op zijn vrije zondag........ Ahhhhh...!
Nee joh, is goed voor die oudjes, houdt ze van de straat zullen we maar zeggen. Wij zijn een goede werkverschaffing! Hihi! Maar het huis schiet inderdaad op. De keuken is bijna geplaatst. Wordt morgen afgemaakt. De muren, de vloer en de plafonds zijn al af, alleen de kozijnen en het raam moeten nog afgelakt worden. De grote slaapkamer is ook bijna klaar qua schilderwerk. Dan moet er alleen nog laminaat gelegd worden en de woonkamer gaat ook erg hard nu. Alleen nog deurkozijnen en ramen aflakken! De muren van de badkamer zijn geheel betegeld en daar moeten (als de keuken geheel af is) dan nog de plafonds afgemaakt en de vloertegels gelegd worden. En dan alleen nog de kleine kamer afbehangen en schilderen en de wc geheel omtoveren!
Zo, ik denk dat iedereen nu wel zo'n beetje genoeg heeft van ons huisje, maar dan zijn de geïnteresseerden iig weer op de hoogte. Lien, lees jij het ook ff goed door, dan hoef ik het niet meer op jouw site te typen..... Ideaal zo, meerdere familieleden in het buitenland. Scheelt een hoop werk en telefoonkosten...! Haha!
Verder gaat alles zijn gangetje. Niks bijzonders eigenlijk. Bijna alle vrije tijd die we hebben gaat op naar het huisje (avonden en weekenden). Vandaag zijn we vrij, omdat de ouders van Sebas een dagje naar Antwerpen gaan en Sebas moet studeren. Alleen donderdagavond hebben we iets leuks gedaan samen: zijn naar de film in Antwerpen geweest! Minder leuke film, maar eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerug indrukweekend! We zijn naar het World Trade Centre geweest... Wat een verhaal zeg! Poeh! Heftige shit. Maar goed om n x gezien te hebben.
Goed, dat was het wel zo'n beetje. Ben blij dat jouw verhalen een stuk spannender, actiever, uitbundiger en afwisselender zijn! Hihi!
He Bientje, geniet er weer van komende week en succes op je (gelukkig leuke!) stage! Have fun and take care lady!
Dikke kus Leintje en groetjes van Basje! -xxx-
05 November 2006 - 11:00
Je Nicht...:
die jouw oom zo hard laat werken op zijn vrije zondag........ Ahhhhh...!
Dikke kus Leintje en groetjes van Basje! -xxx-
05 November 2006 - 11:06
Oeps....:
Sorry voor de vervuiling van je site.....
Computer deed al raar. Gelukkig was het niet een al te lang verhaal... Uhum!
Sorry...!;)
X Leintje -
05 November 2006 - 11:47
René:
He sab,
Super dat je het zo naar je zin hebt! Hier inderdaad de verwarming aan! Het lekkere weer is er weer vanaf! Stagevergoeding op terugwerkende kracht is mooi! Dat wordt lekker stappen de komende week (of weken) :) Heel veel succes op je nieuwe afdeling!
Kus René -
05 November 2006 - 12:09
Jel:
Sab, moet dat nou? Al die verhalen over partyen, mooi weer en een supermooie tijd? Word alleen maar sjaggie van, ik wil nl ook!!!! Heel veel plezier nog daar, en hou ons op de hoogte, leuk om te lezen!
Liefs Jel -
05 November 2006 - 12:18
Hanny:
Ha lieverd,
Was het gisteravond nog gezellig geweest?
Hier is alles rustig.We zijn net terug van opa en oma arts de groetjes van hun
Morgen heel veel succes met je toets papiamento.
Nog een hele fijne zondag maar daar hebben jullie geen probleem mee.
De groetjes aan je andere huisgenoten.
En een dikke knuffel van papa,jeroen,luc en mams -
05 November 2006 - 12:36
Gonnie:
Nou ik hoor het wel nog steeds alles naar wens daar, fijn dat de stagevergoeding nu ook geregeld is.
groetjes van Fam. Paau -
05 November 2006 - 22:08
Overbuurmeisje:
hai lief! wat leuk zeg!! je hebt het dus super naar je zin, en druk met feesten! hier is het bar koud en saai! ik hoor van je! Dikke kus rebec. -
05 November 2006 - 22:39
Marian:
Super, dat je nu stagevergoeding krijgt. Heb je ook wel nodig met die drukke weekenden. Fijn dat je leuke collega's hebt op je afdeling. Hier gaat alles zijn gangetje en het weer wordt steeds kouder. je zou jaloers worden op jouw zonnige verhalen, maar we kijken al weer uit naar jouw volgende verslag
Groetjes de Peereboompjes -
06 November 2006 - 20:32
José:
Weer een leuk stukje van je. Jammer dat de stagebegeleider niet je van het is, maar ja gelukkig de andere collega's wel. Geweldig dat jullie toch stagevergoedeing krijgen dat is weer mooi meegenomen. Fijn dat het allemaal zo goed gaat met je daar in het warme Aruba.
Ben je trouwens koningin Beatrix al tegengekomen, zij schijnt op moment in Aruba te zitten?
Werk ze maar weer deze week en geniet ze!
Groetjes fam. Remmits
07 November 2006 - 22:34
Moon:
joejoe lieverd!! hoe is t? nog steeds lekker chillie weer enzo, gaat goed met stage? leuk je verhaal weer te lezen..je ziet er ook echt goed uit op de fotoos..goed werk allemaal.
Tja heb niet echt nieuws ofzo..hehe..maja, ik mail je wel ofzo byee lief xx -
08 November 2006 - 11:21
Magaret:
het verslag was weer leuk om te lezen. Fijn dat je nu een stagevergoeding krijgt niet meteen verbrassen hoor !!!
Groetjes fam. Gerrits -
09 November 2006 - 10:00
Janine:
ey stuk! ook maar eens een berichtje van mij op deze site.. ik lees natuurlijk wel alle verhalen.. echt top! maar nu vertelde een betrouwbare bron dat jij daar na april blijft wonen.. hallo! dat mag niet he;) kom maar in utrecht wonen.. is bijna hetzelfde als aruba.. hehe
spreek je snel en ik mis je.. x Janine -
11 November 2006 - 16:57
Wouter Overbuurtje:
wat ist toch oneerlijk verdeeld in de wereld. Zit er 1tje gewoon lekker te chillen op aruba, de ander buffelt in t koude kikkerlandje flink aan z'n studie :). mooi verhaaltje weer, gaat allemaal erg rustig aan daar of niet?
we w8en weer op t volgende bericchie,
ciao ciao swa
xx Wousje -
12 November 2006 - 15:41
Cees En Marian:
Hee Sabine, Mama was weer zo slim geweest om haar berichtje waarop ze zeker een uur op heeft gezeten bij 30september te plaatsen, vandaar dat ik hem even verplaats! Veel plezier nog Sjoerd,
Cees en Marian
12 Nov 2006 16:24 uur
Hoi Sabine het gaat echt heel goed met je,je plekje gevonden geniet elke dag jouw eigen woorden.Even een onderbreking vanwege vakantie is weer spannend te kijken op je site.Sabine zijn daar muggen ?Ik, Marian zat goed onder de bulten.Volgende week ga ik samen met Maaike de citycruise doen.We gaan o.a.Barcelona Monte Carlo,Florence en Pisa,Rome NapelsPompei en Capri,Tunis,Sidi Bou Said en Carthago.En elke dag weer om 18.30u aan boord zijn.Maar goed dat Maaike meegaat.Misschien mooi weer,in de krant ongeveer 20 graden.Maliesie was ook heel mooi,maar wel te veraf van onze kinderen.Ik had wel een beetje heimwee.Sabine je hoort van ons,groetjes Cees en marian.
14 November 2006 - 13:52
Opa En Oma Arts:
Hallo Sabine
Hier is het al flink koud.
geniet jij maar van het mooie weer.
groetjes Opa en Oma Arts