De afgelopen week ;)
Door: Sabine
Blijf op de hoogte en volg Sabine
11 September 2006 | Aruba, Eagle Beach
Hoi allemaal!!!
Zo na een weekje geen bericht meer te hebben geplaats werd het weer eens tijd..tsja we hadden het druk op stage haha daarover later meer!!! Aller eerst iedereen bedankt voor de felicitaties en de leuke berichtjes weer elke keer!
Nou zaterdag eerst verhuist, het verliep natuurlijk weer niet vlekkeloos de verhuizing, want je moet hier op Aruba er namelijk niet vanuit gaan dat alles in 1 keer goed geregeld is dus de verhuizing ook niet..ons appartement was nog niet klaar want de elektrischien had een weekje vakantie genomen ofzo en is niet opkomen dagen, dus wij konden wel ff voor een weekje in het appartement der naast..nou ja prima, maar ook dit appartement werd nog gepoets dus eerst de kleren maar in ons eigenlijke appartement gezet omgekleed en naar zee, tsja een bruin kleurtje krijgen blijft prioriteit 1!! en daarna zouden we wel verder zien..op weg naar het strand kwamen we een ander meisje tegen nydia die loopt hier ook stage en is alleen..nou hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus ook uitgenodigd om savonds met ons te gaan stappen.. bij terug komst van zee was het appartement gepoets en konden we er in..s'Avonds aan de bacardi lemon cola light, met marieke marloes nydia en jack en hoplakee de carlos and charlies in..op zaterdagavond is dit een nog hoerigere tent dan normaal..maar wij hebben lekker op zn nederlands een feestje gebouwt en na vele bacardi cola van onze jack was het al weer sluitingstijd..de volgende ochtend hadden we enigsinds spijt van al die drankjes en voelde we een lichtelijke hoofdpijn en marieke een lichtelijke misselijkheid met evenwichtsstoornissen, dus nog ff doorgeslapen om daarna met die kater onze achtertuin in te duiken (de zee!!!) die avond hadden we maar aan 1 ding behoefte SLAPEN!
Maandag 06.00 ging de wekker met dikke ogen van de airco op naar ons werk..waar zoals verwacht weer niks geregeld was (aruba he..) geen planning niks dus zijn we maar achter de computer gekropen en aan onze casussen van school gewerkt, smiddags klaar voor de les papiamento..was echt heel grappig..met 13 andere papiamentse woordjes opdreunen! Een lesboek gekregen en daarmee kunnen we ff vooruit..
Dinsdag begon onze stagedag dan echt..werd achter een apparaat gezet met rudy mijn stagebegleider en na een paar uurtjes meekijken mocht ik het hele appartaat wel ff alleen doen..maar hier is het werken pocopoco en er was niks te doen..
Savonds zijn marloes en ik ff de omgeving gaan verkennen opzoek naar fast food want tsja ook daar krijg je wel eens zin in, toen moesten we een beslissing maken Pizzahut, Taco bell, Subway, Dunkin' donuts..zeer lastig een donut en een subway broodje later maar gaan slapen..
Woensdag weer hetzelfde het apparaat weer alleen gedaan..en rudy ging me nog wat uitleggen op zn arubaans, midden in de zin stoppen en het dingetje is de computer en de prrrrt is de printer, altijd handig om te weten. verder niks bijzonders meegemaakt op stage..btje msnen met het thuisfront btje mailen..tsja het is zooo druk hier..S'avonds kwam nydia vragen of we zin hadden om mee te gaan naar de paddock, dat is een kroeg aan de boulevard van aruba en woensdagaaf is studentenavond in paddock, dus marloes en ik hadden zin, kleertjes aan en gaan..staan we bij de straat geen bus..stopt er een zwarte taxi met al 2 nederlandse jongens uit jaja moon groningen (ofja buurt van) dus wij er bij en met die 2 naar de paddock hele gezelligavond gehad en ook nog even naar de mambo jambo geweest, dat is meer de salsa tent aan de boulevard..om kwart voor 12 ging de laatste bus naar eagle beach en we waren best moe van stage dus naar bed..tsja we zijn wel een beetje verstandig..
Donderdag..stage stage stage niks doen..s'avonds hadden die 2 jongens gevraagd om wat met ze opt strand te gaan drinken, want het was hun laatste avond, ze vierde hier nl vakantie..dus marloes en ik ff een roseetje gedaan opt strand en omn 12pm weer naar huis!!!eenmaal in bed geen oog dicht gedaan, toen belde die 2 jongens dat ze uit de kroeg waren en opt strand zaten..ik was toch nog wakker, dus hopla weer naar het strand..daar nog een fantastische ochtendgymastiek bijgewoont..super grappig 12 mensen in leggings die midden opt strand op muziek aant springen zijn om 5u sochtends..
Vrijdag super moe van het niet kunnen slapen, toch weer om 06.00 naar stage..daar was gelukkig weer niet veel te doen dus een btje voor me uitkunnen kijken..savonds belde jack nog of we mee gingen stappen..nou ik lag dus al om 20.00 te slapen en heb dat volgehouden tot de volgende ochtend 10.30 heerlijk dat bijslapen!!
Zaterdag was onze bruine kleur na een week hard werken natuurlijk weer erg belangrijk en lagen we om 12.00 (na eerst uit ons appartement gejaagd te zijn door de schoonmaakster) opt strand..samen met nydia marieke en marloes lekker bijgekleurd..door nydia werden we uitgenodigd om samen met haar collega's van accountancy naar het maandelijkse feest van aruba te gaan, de fullmoon party @ havana beach club..dus savonds om half 10 werden we opgehaald en gingen we eerst bij een collega een drankje doen, hier bleek dat al die 6 jongens uit de omgeving nijmegen kwamen, eentje werkte voor een half jaar geleden nog bij deloite in nijmegen, onze oude sponser van dames 1..dus ik ken je danielle van bergen henegouwen..ja die ken ik wel..tsja dan is de wereld toch wel heel klein, 9.000 km van huis en nog kennen ze de zelfde mensen..daarna na de full moon party, en het was ook echt HET feest, het was echt mega..buiten opt strand alle nederlanders met R&B muziek..binnen nederlanders en arubanen met trance..heerlijke avond gehad..
Vandaag (zondag) heerlijk de hele dag opt strand door gebracht en verbrand, maar ach het rood word ook bruin..Helaas zitten we nog steed in het appartement waar wij niet horen..tsja arubanen he, nu maar hopen dat het deze week gefixt word, want het andere appartement is stukken beter!!!
morgen weer een stage-dag met cursus papiaments, en voor nu vind ik het wel weer genoeg ;)
Iedereen nogmaals super leuk al die berichtjes..
Heel veel liefs sabine!!!
Iedereen nogmaals super leuk al die berichtjes..
Heel veel liefs sabine!!!
11 September 2006 - 05:56
Gonnie:
Hoi sabine,
jij hebt een heerlijk leven daar, en nou maar hopen dat jullie appartement gauw in orde is. leuke jongens uit Groningen??
Geniet maar fijn van het lekkere weer, alle nieuwe contacten en natuurlijk ook van je stage
groetjes fam Paau
11 September 2006 - 06:44
Luc:
hee sabje
hoor het al weer een lekker weekje gehad daar!
doe rustig aan en succes met je papiaments vandaag
(K)luc -
11 September 2006 - 06:50
Hanny:
hallo lieverd ,
leuk verslag het is net of dat je op vakantie bent,i.p.v.stage lopen.
ik hoop voor jullie dat je van de week in jullie eigen app.kunnen. als je straks weer terug bent kun je volgens mij niet meer wennen aan de drukte hier en het gestress.
lieverd veel plezier en succes op stage.
dikke kusssssssssssss.
van luc,jeroen, papa en mams -
11 September 2006 - 08:36
Jill:
hey lieverd, vanuit amsterdam een reactie op jou mooie weekje. ik vind dat je leuk verteld. zit helemaal in jou wereldje als ik het lees,haha! ik wilde jou en je ouders nog even bedanken voor het kaartje. heel lief van jullie! dikke kus -
11 September 2006 - 12:34
Opa En Oma Arts:
Hoi sabine,
Ik heb net je verslag gelezen. ik zie wel dat je het goed naar de zin hebt. Fijn
Groetjes van Opa en Oma
11 September 2006 - 12:50
Sjoerd:
Super om te horen dat je het zo goed naar je zin hebt!
Nog super veel plezier daar..!
groetjesss
Sjoerd -
11 September 2006 - 18:49
Hola Guapa:
He sabine haha zie al weer dat jij ook "zoveeel2 moeite hebt met het leventje daar. HIHhi ben je al stickers van XENIA tegengekomen, zoja dat is mijn studentenvereniging. hihi
Hoorde dat we goed vertegenwoordigd worden daar dus houd je ogen open.
Dikke kus en tot horens weer,
eveline -
11 September 2006 - 19:58
Peter Kamps:
Ja, gelijk maar na Eveline in de "pen" klimmen. Wat een zwaar programma, je komt bijna niet aan rust en slapen toe - ik hoop dat je het vol houdt want dit zijn en worden echt "tropen" maanden; volgens mij kun je beter een stageverslag over de kroegen en het uitgaansleven maken; dasn komt er tenminste nog wat in te staan want over het echte stagewerk valt bijna niets te vertellen ( in ieder geval tot nu toe als ik het zo lees). De avonden en nachten zijn daar wel toppie, daar moet je jong voor zijn om dat vol te houden. Vandaar: geniet, geniet want na zo'n verblijf moet je niet kunnnen zeggen: had ik maar in Aruba genoten!
Muchos besos de peter
11 September 2006 - 22:36
Sabine:
peter,peter, leukste oom ;) ik geniet hier zeker fantastische tijden, als je nou eens langskomt kan je meegenieten :P hoe gaat het daar int zuiden? veel liefs je leukste nichtje
oja toen je belde viel de telefoon weg..jammer maar wel lief dat je belde:D -
12 September 2006 - 12:49
Marian:
Ik lees het al, jullie hebben een hele drukke leerzame stage hum, hum,
jullie hebben wel een leuke "achtertuin" die zouden wij ook wel willen. Nou Sabine geniet maar lekker daar in Aruba.
Heel veel groetjes van de Peereboompjes -
14 September 2006 - 19:22
José:
Ik lees alleen maar kroegies en kroegies, van stage niet veel, hopelijk duren de dagen niet lang op je stage, daar het zo rustig is, misschien wen je daar ook wel snel aan als je een lange tijd in Aruba bent. Even de achtertuin in duiken is ook niet verkeerd. Gelukkig lukt het weer op internet te komen, we hebben de laatste tijd wat problemen met de computer, maar ik ben weer bijgelezen. Geniet ze daar in Aruba van dat lekkere luxe leventje.
Groetjes van Lisan Niels Stefan en José -
15 September 2006 - 18:13
Cees En Marian:
Hoi Sabine wat kun je het mooi vertellen.Er is elke dag wel iets te beleven.Fijn dat het zo goed met je gaat.We kijken weer uit naar je mails.Groetjes Cees en Marian. -
16 September 2006 - 12:10
Marieke En Peter:
Hoi Sabine,
Tjonge jonge wat heb jij het druk ...Gelukkig is het op de stage wat rustiger, daar kan je dan een beetje bijkomen...Geniet er maar lekker van! Rens heeft afgelopen maandag ineens laten zien dat hij kan fietsen, hij wil het liefst de hele dag op de fiets doorbrengen..Heel veel groetjes Peter, Marieke en Rens -
16 September 2006 - 18:57
Niels Remmits:
hoi sabine
ik hoop dat je het leuk hebt op aruba ik heb vandaag met 7-0 gewonnen met voetbal groetjes van niels -
17 September 2006 - 13:12
Marian:
Wat leuk die foto's, het lijkt me heerlijk daar, zon,strand en uitgaan.Alhoewel hier is nu ook zon.
hoe is de cursus papiaments? We zijn benieuwd naar je volgende verslag, want het is leuk om te volgen hoe het daar met je gaat. groetjes van de Peereboompjes
17 September 2006 - 14:30
Lisan:
hoi sabine , het lijkt mij wel leuk daar in aruba lekker luieren aan het strand .
ook leuke arubanen ontmoet volgens mij wel.nou ik hoop dat je het gezellig hebt.
groetjes lisan